Klacht: Kan video niet afspelen

op 20 september 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zowel tv als tablet kan ik verschillende films en series niet afspelen. Ik heb al een update gedaan en gebeld maar ben niet goed geholpen. Zal wel aan de apparatuur liggen kreeg ik te horen. Ipv te helpen moest ik mijn boekje van de tv maar doorlezen. Ik betaal niet om jullie te sponsoren ik wil ook waar voor me geld.

Ik hoop dat jullie mij nu wel willen en kunnen helpe, wil graag gebruik maken van jullie series en films

Gewenste Oplossing:

Als ik weer films en series kan kijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joycevanaller