Klacht: Kan pakket niet afhalen

op 25 september 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via Marktplaats twee LP’s met Kiala laten versturen. Deze is aangekomen in een De Buren afhaalcentrum waar je via je traceercode een kluis kan openen. Deze vroeg om de laatste 8 cijfers van mijn traceercode. Die van Kiala had echter maar 7 cijfers. Na contact te hebben gezocht met zowel De Buren als UPS blijk ik een UPS code nodig te hebben die alleen Kiala mij kan geven. Op de mail die ik gestuurd heb naar Kiala kreeg ik echter geen antwoord en een telefoonnummer staat ook nergens op de site. Momenteel ligt mijn pakket dus klaar voor afhaling maar ik kan hem niet afhalen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn LP's in bezit heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sanderdeweert1996