Klacht: Kan niks meer

op 26 mei 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

İk heb onlangs geld gestort gelregen van een vriens uit buitenland wat netjes binnen is gekomen maar nu kan ik niks met het geld,ik kan geen bankrekening toevoegen ,kan het hel niet overmaken naar een andere paypal gebruiker dan krijg ik te zien van (we kunnen niet achterhalen of u het bent of zo iets) word er een beetje ziek van nu

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik het geld gewoon kan overmaken naar mijn bank rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Otto5561