Klacht: Kan niet pinnen en contant betalen

Louis Koning op 19 november 2022 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben niet een persoon die schuttingtaal gaat gebruiken hoor, want dat heeft geen zin.
Ik bel met Domino Ordenplein Apeldoorn om twee pizza ’s te bestellen. Ik bel omdat er een pizza zonder kaas moet worden afgeleverd. Ik krijg de melding: Helaas kunt u niet uw pizza ’s via de telefoon bestellen want we hebben geen pinapparaten genoeg. Bizar want als ik gewoon via de site t bestel moet ik ook kunnen pinnen. Verder heb ik een probleem met de prijs van de actie. Tweede pizza 3,99, maar omdat ik een pizza bestel die ikzelf samenstel wordt de prijs behoorlijk anders.
Dit vind ik onacceptabel.

Laat maar weten wat jullie erzelf van vinden. Mijn email [email protected] telefoon 06 -8234 40333

Gewenste Oplossing:

Nou aan jullie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Louis Koning