Klacht: Kan niet opnemen

op 24 augustus 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan niet opnemen en op een ander net kijken dit kon altijd wel nu heb ik gisteren met klantenservice gebeld wordt er gezegd dat ik de wifi op mijn tablet en telefoon uit moet zetten om meer bereik te krijgen belachelijk en ik betaal ook nog elke maand voor de decorder ik wil dit oogelost hebben anders ga ik naar een ander

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon kan doen wat je ermee kunt doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingrid mensink