Klacht: kan niet meer via Paypal betalen

op 03 oktober 2017 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestel al een aantal jaar regelmatig via Wish altijd netjes en makkelijk via Paypal. Maar helaas is dat niet meer mogelijk. Krijg nu een betaalwijze van Klarna wat voor mij onbekend is en dus niet zo betrouwbaar. Via Ideal krijg ik steeds een foutmelding kan dus niks meer bestellen.

Gewenste Oplossing:

Wil weer vertrouwd met Paypal mijn betalingen kunnen doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Linda Schilder