Klacht: Kan niet inloggen – telefonisch niet bereikbaar

op 14 mei 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jaren geleden heb ik een paypal account aangemaakt. Ik wil het emailadres waar deze aan gekoppeld is graag verwijderen en dus mijn mailadres bij paypal wijzigen. Ik ben mijn wachtwoord echter vergeten en de verificatiestappen kloppen niet (vraag: wat is de tweede naam van je vader maar deze heeft hij niet). Ik kan paypal niet emailen omdat ik niet kan inloggen en ze zijn telefonisch niet bereikbaar nu! Dat is toch te bizar voor woorden je kan niet zeggen dat alle consumenten die niet kunnen inloggen maar gewoon moeten wachten tot corona over is…

Gewenste Oplossing:

Wanneer paypal contact met mij opneemt zodat ik weer kan inloggen op mijn account

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KarlijnH