Klacht: kan niet inloggen

op 18 maart 2017 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben mijn inlog gegevens voor Mijn vanDijk vergeten. toen klikte ik dus op gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten. heb ik mijn mail ingevuld maar ik ontvang de mail voor het herstellen van de inloggegevens niet nu kan ik mijn boeken dus niet bestellen!!!!!

Gewenste Oplossing:

als ik de mail heb ontvangen en dus kan inloggen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 20 maart 2017 om 09:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Samantha,

Wat vervelend dat je niet kunt inloggen!

Met het e-mailadres 'samanthavd2002@gmail.com' kun jij je inlognaam opvragen, in deze e-mail staat ook een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Het kan zijn dat deze e-mail in je spambox terecht komt, controleer deze inbox daarom ook goed.

Wanneer je een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt kun je weer inloggen op onze website en een nieuwe bestelling plaatsen.

Lukt dit niet? Dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
VanDijk.nl

Alle klachten die gemeld zijn door samantha2002