Klacht: kan niet gebeld worden all bijna 3weken

op 15 augustus 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb meerdere malen slecht ervaring met tele2.

Nu ik kan iets van 3 weken niet gebeld worden door een storing bij tele2, heb ze meerderemalen gesproken en elke keer komen ze met andere verhalen.

Heb vandaag een vrouw die clauidia heet aan de lijn gehad, in plaats dat ze mij gaat helpen begint ze mij uit te lachen, heel verveelend en raar person die mij niets kon helpen en was ook niet breid mij schriftelijk een bewijs op te sturen, ze gaaf ook niet haar hele naam en ik mocht ook niemand anders spreken dan haar.
Kan inmidels bijna 3 weken niet gebeld worden en ik krijg ook geen smsjes.

Ik loop inkomste mis omdat ik verdien geld aan dingens die ik verkoop via internet maar ja als je 3weken niet gebeld kan worden dan betekent dat je 3 weken ook niets kunnen verkopen maar dat begrijpt tele2 niet.
Echt niet normaal bedrijf, ze zijn gewoon oplichters.
Nooit iets kopen of abonnement nemen bij dit oplichterij bedrijf

Gewenste Oplossing:

Als ik zo snel mogelijk weer breikbaar ben en dat ik de kosten die ik mis loop op tele2 kan halen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Y.M