Klacht: Kan niemand bellen en smsen

op 26 mei 2016 over lebara mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een aantal weken kan ik niemand meer bellen en/of smsen. Als ik iemand bel staat er na enkele seconden ”Oproep Beïndigd”. Anderen kunnen mij wel bellen. Ik heb nog ruim 16 euro beltegoed op mijn prepaid kaart dus daar kan het niet aan liggen. Er werd mij verteld dat dit aan de profider zelf kan liggen en dit snel opgelost zou worden. Helaas zit ik al weken met dit probleem.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik weer kan bellen en/of smsen naar mijn contacten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lebara mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lebara mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Emily0102