Klacht: kan mij niet aanmelden zonder telefoon

milkshake op 02 maart 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kan mij niet meer aanmelden en moet mij veriveren met een telefoon maar die heb ik dus niet en kan dus niks meer en kan geen klacht indienen want dan moet je aangemeld zijn , echt heel raar.ik heb een contactformulier ingevuld kreeg ik per email en nu werkt paypal helemaal niet meer en krijg ik ligt aan onze kant probeer het nogmaals en dat is kringetjes lopen .

Gewenste Oplossing:

als ik me kan aan melden en paypal weer kan gebruiken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door milkshake