Klacht: Kan geen contact maken met klantenservice

op 14 juni 2016 over MiniInTheBox.com in de categorie Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw,

Ik wil graag producten kopen bij MiniInTheBox, maar mijn winkelmandje gaat steeds op nul als ik er een nieuw product in probeer te gooien. Nu wil ik dit doorgeven aan de klantenservice, maar ik kan geen contact krijgen met de klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Elize Draijer

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik te horen krijg hoe ik contact opneem met de klantenservice en dit probleem kan worden verholpen of dat mijn probleem meteen in behandeling wordt genomen. Het probleem is nogmaals dat ik geen meerdere producten kan toevoegen in mijn winkelmandje, omdat mijn winkelmandje steeds wordt geleegd als ik een nieuw product wil toevoegen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar MiniInTheBox.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door MiniInTheBox.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat MiniInTheBox.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MiniInTheBox.com

Heeft op 14 juni 2016 om 19:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door edraijer