Klacht: Kan bus niet leeg maken

op 01 september 2016 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg al jaren diverse producten van Rituals van mijn kinderen. Nu heb ik voor de tweede keer een bus douchegel die ik niet leeg kan krijgen. Heb het nagewogen, een lege bus weegt 54 gram, mijn bus weegt nog 118 gram. Er zit dus nog genoeg schuim in, die ik er met geen mogelijkheid uit kan krijgen. Ik vind het zo jammer om het weer weg te moeten gooien, ook omdat het best prijzig is!

Gewenste Oplossing:

Zorgen dat de bussen goed geleegd kunnen worden, zodat ik het niet weg hoef te gooien!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JC Röring-Keuter