Klacht: kan bakkers cadeaukaart niet activeren

op 12 mei 2017 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het lukt me niet om mijn bakkers cadeaukaart, die ik op 17 juni 2016 heb ontvangen, te activeren. Hij moet, naar uw zeggen, een jaar geldig zijn. Dus tot 17 juni 2017 en dat is het nog niet, op 12/5-2017. Wilde hem vandaag voor mijn verjaardag gebruiken. Niet, dus!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik de kaart (vandaag) kan activeren!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zonnetje262