Klacht: Kan abonnement niet opzeggen

op 16 maart 2020 over PATHE in de categorie Bioscopen & Theaters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een abonnement bij Pathe door de virus die nu heerst zijn zij minimaal tm 6 april gesloten. Aangezien ik geen gebruik kan maken van hun diensten heb ik aangegeven zowel mijn abonnement als die van mijn zoon te willen opzeggen. Ik krijg doodleuk van hen te horen dat er sprake is van een opzegtermijn van 1 maand. Dit verzin je toch niet? Ik mag dus 60 euro betalen (30 pp) voor niets. Ik neem aan dat meer mensen hier last van hebben en het beste zou zijn wanneer we ons gaan verenigen.

Gewenste Oplossing:

Wil mijn abonnement per direct kunnen opzeggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PATHE

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PATHE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nabil