Klachten over Kamer van Koophandel

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Kamer van Koophandel in de categorie Overheid. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Kamer van Koophandel in de categorie Overheid

3 klachten gemeld
2.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Verkopen van foutieve informatie

Klacht van op 17 april 2019 over Kamer van Koophandel in de categorie Overheid

Wordt wekelijks (deze periode) gebeld door energiebedrijven die mij een contract willen aanbieden. Zeer irritant en vervelend als de gegevens die zij hebben niet kloppen. Mijn energiecontract loopt niet op korte termijn af! Net weer beeld en weer hoor ik dat zij de... Lees meer

Ik heb een klacht gemeld aan de KVK over een bedrijf UWBOUWBEDRIJF.NET dat aquisitiefraude pleegt en andere bedrijven en dupeert en teistert met onterechte facturen en aanmaningen. Dat kunnen zij doen omdat zij, ondanks klachten en meldingen bij de fraudehelpdesk,... Lees meer

Kamer van Koophandel Nederland. Begin October 2018 heb ik de KvK betaald om de gegevens van een bepaald bedrijf te verkrijgen. Mijn toegangscode was WW65HDPL. Echter de KvK leverde mij incomplete gegevens. Op 11 October via hun online formulier een... Lees meer