Klachten over Kamer van Koophandel

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Kamer van Koophandel in de categorie Overheid. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Kamer van Koophandel in de categorie Overheid

2 klachten gemeld

Tijdslijn

Twee weken geleden heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zzp'er. Mijn dringende verzoek om mijn gegevens afgeschermd te houden kon helaas niet worden ingewilligd. Ik vind dat ongelooflijk. Ik ben verplicht me hier in te schrijven... Lees meer

Verkopen van foutieve informatie

Klacht van op 17 april 2019 over Kamer van Koophandel in de categorie Overheid

Wordt wekelijks (deze periode) gebeld door energiebedrijven die mij een contract willen aanbieden. Zeer irritant en vervelend als de gegevens die zij hebben niet kloppen. Mijn energiecontract loopt niet op korte termijn af! Net weer beeld en weer hoor ik dat zij de... Lees meer

Kamer van Koophandel Nederland. Begin October 2018 heb ik de KvK betaald om de gegevens van een bepaald bedrijf te verkrijgen. Mijn toegangscode was WW65HDPL. Echter de KvK leverde mij incomplete gegevens. Op 11 October via hun online formulier een... Lees meer