Klachten over Kamer van Koophandel

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Kamer van Koophandel in de categorie Overheid. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Kamer van Koophandel in de categorie Overheid

1 klachten gemeld
2.5 /10
6 stemmen
6

Tijdslijn

Kamer van Koophandel stuurt onterechte factuur

Klacht van op 12 december 2017 over Kamer van Koophandel in de categorie Overheid

Volgens de Kamer van Koophandel, nader genoemd KvK, zou ik aanwezig zijn geweest bij een bijeenkomst van hen. Ik ben echter nooit bij een dergelijke bijeenkomst geweest. Ik heb gelijk contact opgenomen met de KvK en zij hebben inmiddels drie... Lees meer

Gegevens online

Klacht van op 21 juni 2016 over Kamer van Koophandel in de categorie

ik ben een zzp-er. zelfstandig zonder personeel. In mijn geval betekent dat puur alleen dat ik facturen kan sturen naar bedrijven voor mijn werkzaamheden. Ik wil niet op websites komen die mijn gegevens van de website van KVK kan halen.... Lees meer

Ondanks ‘non-mailing-indicator’ bij KVK toch vermeld op OpenCompanies.nl - Grootschalige ongewenste publicatie en verkoop gegevens aan niet-overheid partij door KVK. Omdat dit wettelijk verplicht is als ZZP’er sta ik als eenmanszaak geregistreerd bij de KVK. Om te voorkomen dat ‘iedereen’ zo... Lees meer

inschrijven Engelse Ltd

Klacht van op 12 juni 2015 over Kamer van Koophandel in de categorie klachtmelden

op 29-5 met alle benodigde documenten bij de kvk op afspraak inschrijving geweigerd omdat ik geen origineel certificate of incorporation heb dit document wordt alleen nog electronisch uitgegeven tot vandaag met verschillende mensen van kvk in gevecht om mijn gelijk te krijgen veel tijd... Lees meer