Klacht: kaart verlopen

op 18 december 2017 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tijd gekregen een cadeaukaart gekregen voor een 3 gangen diner voor 2. Wegens een heel heftige periode ben ik er niet aan toegekomen de kaart te gebruiken. Nu ik hier eindelijk gebruik van wil maken is de kaart verlopen!! Er is geld voor betaald, en nu is dat in de zakken van de Hema verdwenen???!! Het staat toch gewoon voor geld, dit voelt als diefstal!

Gewenste Oplossing:

De kaart is onbeperkt geldig, in elk geval net zo lang als de Hema voortbestaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA Lekker Weg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA Lekker Weg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sylvia27