Klacht: Jurken ontvangen niet naar mijn wens

Smirnoff op 01 september 2021 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,

Ik heb twee jurken besteld die niet lijken op zoals op het plaatje. De stof is anders en ik pas een jurk ook niet goed. Ik ben echt opgelicht. Op de jurk lijkt t zijde maar ik krijg een jurk van voeringstof. De andere jurk pas ik simpelweg niet. Ik mag ze niet terugsturen omdat ze zeggen dat ik ze op maat heb laten maken. Dit is niet zo daarnaast lijken ze niet op de bestelde jurken

Gewenste Oplossing:

Geld retour.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Light in the box

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Light in the box nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Smirnoff