Klacht: JURK NOOIT ONTVANGEN

op 31 mei 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee maanden geleden een prachtige jurk besteld. Helaas tot heden niet ontvangen. Na een maand wekelijks aan de telefoon gehangen met de klantenservice. Mij werd vervolgend telkens verzocht terug te bellen of ik werd direct in de wacht gehouden. Nog steeds mijn geld ook niet terug gekregen. Hele slechte service!

Gewenste Oplossing:

Als ik de jurk binnen krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angeliqued