Klacht: Jumbo fruit siroop Citroën uit assortiment

op 07 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wekelijks halen wij 2 flessen jumbo fruit siroop Citroën bij de jumbo, dit is volgens mijn een hardlopende smaak want regelmatig is hij op. Tot mijn grote verbazing stond hij van de week niet meer in het schap. Ik heb bij het personeel nagevraagd wanneer het weer geleverd werd. Hier kreeg ik te horen dat de smaak Citroën uit het assortiment is gehaald. Ze hadden wel een vervanger karvan cevitam Citroën deze is lang niet zo lekker en een stuk duurder.

Gewenste Oplossing:

De smaak Citroën weer toevoegen aan het assortiment.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.wissink