Klacht: Jeuk en uitslag

op 24 september 2017 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist meerdere kleding stukken gekocht bij dr primarkt. Bij het dragen van de shirt kreeg ik na een tijdjes extreme jeuk. Bij het omkleden had ik over mijn hele bovenlichaam. Armen, buik, rug en hals rode bultjes die extreem jeuken. Dit kan toch niet?! Toen ik het ging opzoeken zag ik dat meerdere klanten van de primarkt hier last van hebben! Heel erg jammer. Graag zie ik een tegemoetkoming voor de verschrikkelijke jeuk en de afzichtelijke uitslag!

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik willen weten waardoor dit onstaat op mijn huid en ook zou ik graag een tegemoedkoming zoals een cadeaubon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ikhebjeukesmee