Klacht: Jeep Renegade met grote problemen

op 18 augustus 2017 over Fiat in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Jeep Renegade van 15 maanden oud. Vanaf dag 1 elektronische problemen en nu is motor kapot. Er zijn 3 losse bouten onder kleppendeksel aangetroffen. Ik hoef de auto ook niet meer terug want auto is volledig onbetrouwbaar. Hoe kan een Jeep van €46.000 alle kwaliteitscontroles voorbij gekomen zijn? Nu stelt de dealer een inruilprijsje voor? Het kost mij €.10.000 in 15 maanden met ellende? Hoe kunnen jullie dit oplossen?

Gewenste Oplossing:

Als de auto terug genomen wordt en acceptabel geschikt wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fiat

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fiat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hans6399