Klacht: Jas volledig kapot

Nathaliekloos op 08 december 2021 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was een paar dagen geleden uitgegleden buiten, met mijn nieuwe Zara jas van 140 euro, dus er waren vlekken in gekomen. Ik heb de jas met wasmiddel voor fijne was gewassen, op een koud programma, maar de hele jas is kapot gegaan! Op het label staat dat de was gewoon gewassen kan worden, maar de hele binnenkant is gescheurd en de stof laat aan alle kanten opeens los….

Als het een goedkope jas was had ik het nog begrepen, maar €140,- !!!!!!!!!!
Ik wil een nieuwe jas opgestuurd krijgen.

Gewenste Oplossing:

wacht op reactie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nathaliekloos