Klacht: Jas nooit ontvangen en geen geld retour

op 03 december 2019 over My Fashion Treasure in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na weken wachten op een jas die uiteindelijk out of stock bleek te zijn na 2 keer de aankomst dag te hebben uitgesteld, wacht ik nu ook al weken op mijn geld. Ze boden mij een tegoedbon aan, maar daar ben ik niet mee akkoord gegaan want de kans is groot dat dat ook niet binnen zal komen. Ik zou hier dus niet bestellen!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over My Fashion Treasure

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over My Fashion Treasure nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door My Fashion Treasure in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Sannekusz