Klachten over Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders in de categorie Incassobureaus. Bovenaan deze... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Nog 49 klachten nodig voor een plaats in de categorie Incassobureaus

100%
1 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
1 klachten opgelost
6.0 /10
9 stemmen
9

Tijdslijn

Geen gehoor!

Klacht van op 08 december 2016 over Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders in de categorie Incassobureaus

Vordering open inzake huur, betaald aan Janssen en Janssen 2 november, door privé omstandigheden liep het niet allemaal lekker, 4 november alsnog gerechtsdeurwaarder door Janssen en Janssen gestuurd, Snijder, zij kwam met een totaalbedrag waar het betaalde bedrag aan Janssen... Lees meer

Janssen en Janssen heeft mij heden gedreigd met het weghalen van mijn spullen, eventueel met de politie. Ik heb ruim 2 jaar schriftelijk niets van Janssen en Janssen vernomen. Het enige dat ik van ze gemerkt heb is dat men 2 keer... Lees meer

ik heb paketten met dhl parcel verzonden, maar kreeg geen factuur. ondans dat ik via verschillende manieren heb gevraagd hierom. ik kreeg van janssen wel een factuur, maar dan ook met incassokosten. die ik niet ga betalen omdat dat wettelijk niet eens... Lees meer

bankbeslag

Klacht van op 04 oktober 2016 over Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders in de categorie Incassobureaus

Heb al enige tijd een regeling met bovengenoemde en deze word maandelijks betaald doordat dit in ons eigen systeem vaststaat! Kom terug van een maand vakantie Kroatie en tot onze grote verbazing zit er bankbeslag door bovengenoemde... Ik natuurlijk meteen... Lees meer