Klacht: Jamie Oliver spaarkaart Home 4 met zijbrander

op 29 mei 2016 over Makro in de categorie Groothandels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoewel de actie nog tot 14 juni loopt blijk ik nu met mijn gespaarde zegels de bovenstaande BBQ niet meer te kunnen krijgen. Er werd mij bij de klantenservice vorige week donderdag medegedeeld dat dit nog wel kon via makro.nl maar dat lukt me niet. Uitverkocht is uitverkocht maar de actie loopt nog meer dan een maand en daarom ben ik als gold card klant erg teleurgesteld

Gewenste Oplossing:

Als ik de Jamie Oliver Home 4 met zijbrander alsnog krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Makro over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Jamie Oliver Home 4