Klacht: jamie oliver borden

op 28 december 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bijna het hele servies van jamie oliver en nu zijn de serveerschalen en dinerborden 27 cm uit de online bestelservice gehaald.Verschillende zaken afgebeld en hoofdkantoor gebeld .Die vertelde dat rotterdam 19 dec.dik 100 borden had binnegekregen.Gebeld maar ze hadden het niet binnengekregen.Ik heb 12 borden van jamie oliver waves en 3 serveerschalen nog nodig.Kunnen jullie mijn alstublieft helpen hieraan.Gr Tineke

Gewenste Oplossing:

12 borden jamie oliver 27 cm waves en 3 serveerschalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tinekesluyk