Klacht: Is er niet.

Erik Asma op 16 november 2022 over Dekamarkt in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een steeds vaker optredend probleem. Broodjes bijvoorbeeld? Als je een normaal pistoletje of soortgelijks wilt hebben? Dan moet je vrij nemen want na 16:00 ishet eigenlijk standaard al op en vandaag al voor 14:00.
Uiteraard liggen de hele dure broodjes er wel.
Om een simpel Kaiser broodje te eten moet je dus vrij nemen. En op zondag idee helemaal niets.
Super ook hoe de aanbiedingen op zaterdag worden gewisseld. Op de drukste dag van de week zijn die er dus niet. Ook daar zul je kennelijk vrij voor moeten nemen.

En dit treed steeds vaker op in allerlei producten. Soms wekenlang, zelfde producten zijn bij de concurrentie wel normaal voorhanden dus het is niet de toeleverancier.
Is het niet verrot in de verpakking dan is het op. En ja met regelmaat, schimmel in brood, bedorven vlees of spul wat gewoon weken over de datum is gehad.
Of vlees waarna je het plafond kunt gaan ontvetten en witten. Bio ook nog, extra duur dus het toegevoegde water levert extra op.
Dat spetterde dusdanig dat het gewoon gevaar opleverde.

Gewoon boodschappen doen begint meer en meer een opgave te worden. Is lekker dichtbij, maar ik zal toch de auto moeten gaan pakken om naar een supermarkt te gaan en niet een stel amateurs die alleen geld tellen.
Getuige de ruimte die drank en rotzooi innemen vergeleken met de rest en de belabberde kwaliteit van genoemde rest.

Diepe onvoldoende.

Gewenste Oplossing:

Lever gewoon je basis assortiment tot een tijd dat mensen die werken er ook wat aan kunnen.
Check de kwaliteit. Water verkopen als vlees is gewoon flessen. Zeker als ik extra betaal omdat het biologisch zou zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dekamarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dekamarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erik Asma