Klacht: Irritatie gekleurde dagcreme

M. Van der Velden op 20 november 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al jaren, tot volle tevredenheid, getinte dagcreme, light, van merk Kruitvat. Productnummer 8717333501259.
Ik kon dat product niet meer vinden in onze winkel in Oisterwijk. Daarom kocht ik hydro BB light, gekleurde dagcreme. In de veronderstelling dat ik hetzelfde resultaat had. Maar deze crème irriteert ongelooflijk. Ik mijd mijn ogen maar toch nog voel ik prikkende ogen. Afgelopen weekend gebruikte mijn dochter dezelfde crème. Ook zij kwam met dezelfde klachten. Zonder van mijn klachten te weten. Wat is hiervan de oorzaak vraag ik me af.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn oude crème weer kunnen gebruiken. Hopelijk is hij nog op voorraad en haal de andere crème uit de handel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door