Klachten over iQdrive Rijopleidingen B.V.

Hieronder kunt u zien welke klachten er over iQdrive Rijopleidingen B.V. zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van iQdrive Rijopleidingen B.V. in de categorie Rijscholen

2 klachten gemeld
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Misleiding IQdrive rijopleidingen BV

Klacht van op 18 februari 2020 over iQdrive Rijopleidingen B.V. in de categorie Rijscholen

Ik heb bij IQdrive telefonisch een orienterende rijles geboekt. Direct heb ik erbij vermeld dat ik mij op dit moment NIET vast wilde leggen aan een pakket. Dit heb ik voor mijn proefles ook medegedeeld aan de rijinstructeur. Aan het... Lees meer

woorden betekenen niks voor hun

Klacht van op 06 oktober 2019 over iQdrive Rijopleidingen B.V. in de categorie Rijscholen

iQdrive heeft toegestemd mijn auto praktijk examengeld terug te betalen. Waarvoor ze wel opzegkosten willen rekenen. Nu bijna 2 maanden verder en ik heb nog niks terug gekregen. Ze hebben gezegd dat ze binnen 45 dagen terug zouden betalen. De laatste 5 mailtjes die... Lees meer