Klacht: Iphone6 binnen een half jaar kapot

op 01 mei 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik heb mijn iPhone 6 nog geen half jaar en de batterij is nu Al kapot! De service bij de Apple store is heel slecht, ik verwCht als mijn telefoon waar je heel veel geld voor betaald, binnen het half jaar stuk is dat je een nieuwe aangeboden krijgt! Dit is niet door waterschade, valschade of roekeloos gebruik! Dit is gewoon de iPhone 6 zelf! Ik ben dan gewoon weer 42,50 euro aan onderzoekskosten kwijt! Belachelijk. En dit is niet mijn enige iPhone waar het mee gebeurt, helaas al 4 keer gebeurt! Ben er echt klaar mee, zo krijgen jullie mensen naar Samsung!

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe aangeboden krijg die het wel doet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robinliberty