Klacht: iPhone x

op 19 december 2017 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 23/10/17 de iPhone X voor mijzelf en mijn vrouw besteld om 11:00 uur. De levertijd was naar verwachting ongeveer 3 weken. Nu 8 weken verder krijg ik elke keer als ik bel te horen dat ze deze week een levering binnenkrijgen en mijn telefoon er 100% bij zit. Vervolgens krijg je geen mail waarop ik terug bel en het antwoord krijg dat of de levering niet binnengekomen is of mijn toestel er nog helaas niet bij zit. Op 23/10 ook een toestel voor mijn zus besteld maar wel om 16:00 uur. Vreemd maar waar is dat zij de toestel al wel ontvangen hebben. Ik vind het een stelletje oplichters daar. Dit is dus de eerste maar ook laatste keer dat ik bij gsmweb iets beste

Gewenste Oplossing:

Onmogelijk, telefoon leveren en nooit meer iets te maken met hun

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ismail52