Klacht: Iphone SE Live wallpapers

Wobbly op 21 oktober 2020 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik verheugde me er helemaal op om een live wallpaper te zetten als m’n toegangsscherm, maar alleen bij de IPhone SE 2020 is dat niet mogelijk en dat vind ik echt onzin, aangezien de iPhone 6s en alles daarboven wel een live wallpaper kan hebben. Dit vind ik echt oneerlijk voor de mensen met de iphone SE 2020, omdat het een ontzettend nieuw model is en dan verwacht ik dat dit er ook bij zit. Ik snap niet waarom de iPhone SE 2020 dat niet heeft en dat Apple dat verwijderd heeft van dit model.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er een update word gemaakt voor de iPhone SE 2020 dat het ook mogelijk is voor dit model om live wallpapers te kunnen gebruiken op hun toegangscherm.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wobbly