Klacht: iPhone S5 nog steeds niet ontvangen

op 03 augustus 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

8 juli 2016 om 16:51 uur heb ik via Groupon een IPhone 5S premium voor €269 besteld. Levertijd 14 dagen.
Groupon code :0010188TVK
Controle code: 6B01EA13AE
18 juli 2016 kreeg ik de mededeling dat de iPhone rond 22-07-2016 bezorgd zou worden.
25 juli 2016 het volgende bericht, de iPhone 5S zou uiterlijk 29-07-2016 geleverd worden op mijn adres.
Op 30 juli weer van kastje naar de muur.
Vandaag 3 augustus 2016 wordt min verzocht on nog 10 Dagen te wachten eer ik een terugkoppeling kan verwachten.
Mijn geduld is echt op, ik wil het geld terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik min geld terug gestort heb op mijn rekening!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupon

Heeft op 04 augustus 2016 om 14:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Fenna,

Bedankt voor je bericht en vervelend om te vernemen dat je de bestelling niet hebt ontvangen.

Wij hebben je kwestie doorgezet en je geïnformeerd dat je binnen 10 werkdagen een terugkoppeling zult ontvangen. Deze deadline verloopt op 17.08.2016. We willen u laten weten dat onze interne afdeling op dit moment hard werkt om de kwestie op te lossen voor je.

Omdat onze afdeling er nu mee bezig is, kunnen we nog niets voor je doen.

Ik hoop je hiermee voldoende geinformeerd te hebben en bedankt voor je geduld.

Met vriendelijke groet,
Groupon Customer Support

Alle klachten die gemeld zijn door Fennyvebrugh@yahoo.com