Klacht: Iphone 7plus retour binnen 31 dagen

op 07 februari 2018 over belsimpel.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Iphone 7plus gekocht. Meteen bij ontvangst volledig beschermd met hoesje en glas. Helaas vond ik hem toch net iets te groot en heb deze retour gestuurd. Netjes binnen 31 dagen. Nu heb ik toch nog een mailtje ontvangen dat er beschadigingen gevonden zijn en dat ik 10% minder terug krijg. Maar ik weet zeker dat deze er eerst niet op zaten. Ik lees nu dat er veel mensen zijn die hiermee te maken hebben. Ik wilde eigenlijk nog een Iphone7 voor in de plaats, maar voor mij op deze manier geen telefoon meer van belsimpel.

Gewenste Oplossing:

Volledig geld retour

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over belsimpel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over belsimpel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door belsimpel.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat belsimpel.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

belsimpel.nl

Heeft op 13 februari 2018 om 12:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Ansjevla