Klacht: Iphone 7 refurbished, zo goed als nieuw

op 11 juni 2018 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 6 juni het abonnement van mijn dochter verlengd en gelijk een ipone 7Refurbished aangeschaft, deze heb ik op vrijdag 8 juni ontvangen. Vervolgens telefoon geinstalleerd en twee dagen later valt de telefoon continue uit, is de batterij telkens leeg en was zij vanmorgen te laat op school omdat de wekker niet was gegaan…..toestel uitgevallen! Tele2 gebeld, ik moet zelf toestel ter reparatie aanbieden, ben hem dan 2 weken kwijt en hebben geen vervangende toestellen. Met andere woorden, ik krijg een slecht toestel en mag het zelf oplossen. Niets waar dus van de slogan: zo goed als nieuw! Ik wil gewoon een nieuw toestel.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuw toestel ontvang, dat het wel doet. Gewoon toestel innemen en morgen een nieuw toestel in huis!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariola1972