Klacht: Iphone 7 is zooooo glad

op 19 september 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Echt een super mooie Iphone 7 telefoon ontvangen op vrijdag 16 september en nog sneller als verwacht. En vrijdag direct een hoesje besteld en deze krijg ik dinsdag 20 september binnen……maar waar ik al bang voor was en wat me in al die jaren dat ik een Iphone heb nog nooit is gebeurt ….hij gleed op zaterdag ochtend 21 september van de tafel nadat ik gebeld was, waarschijnlijk omdat deze zo verschrikkelijk glad is. Beeldscherm in gruzelementen :-(.

Gewenste Oplossing:

Als het glas gemaakt is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pim van zwieten