Klacht: iphone 7 geeft heel slecht geluid bij bellen

op 02 juli 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net een nieuwe iPhone 7 gekocht. Heel duur toestel. Bij het bellen moet ik mijn gsm tegen mijn oor drukken om de andere een klein beetje te verstaan. Ook ik ben niet verstaanbaar. Ook veel storing tijdens het bellen. Terug naar de winkel gebracht maar ik kreeg niet meteen een nieuw toestel. Mijn toestel ben ik voor 14 dagen kwijt voor herstelling. Betaling is echter al gebeurd. Dit geeft een heel wrang gevoel en ik voel me serieus bedrogen. Voor zo’n hoog bedrag verwacht ik een toestel dat perfect werkt en prima service.

Gewenste Oplossing:

Een toestel dat perfect werkt of onmiddellijk vervangen wordt door een nieuw toestel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Inge x