Klacht: iPhone 6s

op 23 december 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de update naar IOS 11 is mijn iPhone 6s minder snel gaan presteren qua snelheid. Ik wordt verplicht een update te doen om bepaalde functies te gebruiken maar ik ben er alleen maar op achteruit gegaan. Mijn iPhone 6s is haperig geworden in het navigeren tussen apps. Ik wil hier een oplossing voor want ik heb de telefoon nog geen jaar sinds ik een abbonement heb afgesloten hiermee.

Gewenste Oplossing:

Als de klacht is opgelost of dat er een nieuwe software update uitkomt die de iPhone 6s weer sneller maakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door brian_ehv