Klacht: Iphone 6 gebogen

op 03 juni 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben geweest naar appel store in Denhaag, wat was het belachelijk zeg ! Ik kom daar aan met mijn iphone 6 die pas een jaar nieuw is. Ik haal de schermglas weg. Opeens heb ik een bars in mijn telefoon vervolgens zeggen ze dat ik 7 dagen te laat was dat mijn garantie daar door vernietigd is. En ik ging namelijk voor mijn homeknop die af en toe een uur lang niet deed. Ik ging ermee akkerood hoor ik dat mijn telefoon niet gerepareerd kan worden omdat dat die GEBOGEN is. En toevalig liet ik de iphone van mijn vader ook zien die 2 weken oud is splinternieuw was niet aan de hand . Om te kijken wat ze dan zouden zeggen. Hoor ik dacht die van hem ook gebogen is. BELACHELIJK DIT !!

Gewenste Oplossing:

nieuwe iphone 6,
Of mijn centen terug !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aysun ozdemir