Klacht: Ipad-actie telegraaf

ferdiwind op 29 november 2013 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zeg mijn abonnement op vanwege een klacht tegen de service van de telegraaf. Ik ben vanaf oktober met jullie in gesprek over de ipad-actie. Ik vind het onbehoorlijk dat ik moet bijbetalen voor een ipad. Ik ga met de actie net zoveel betalen als een nieuwe abonnee, en ik moet nog € 99,- bijbetalen voor een ipad. Ik ben al abonnee vanaf 2007 en de telegraaf vraagt alsnog een bijdrage. Wanneer ik me als nieuwe abonnee aanmeld krijg ik de ipad gratis. Ik begrijp de actie niet en de financiële achtergrond niet. Ik moet ook 2 jaar lid blijven net als een nieuwe abonnee. Voor mij onbegrijpelijk en een reden om het abonnement op te zeggen,na 6 jaar abonnee, van deze onbegrijpelijke klantenservice.

groet Ferdi Wind
Harderwijk

Gewenste Oplossing:

dezelfde regeling als een nieuwe klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Telegraaf in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Telegraaf een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Telegraaf

Heeft op 25 oktober 2017 om 10:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht en onze excuses voor de late reactie van onze kant.

Helaas kunnen wij op dit moment uw klacht niet meer in behandeling nemen omdat het bericht verjaard is.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ten alle tijden een nieuw bericht plaatsen of contact opnemen met onze klantenservice op: 088 – 824 82 42. Wij helpen u dan graag verder.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Het Webcare team

Alle klachten die gemeld zijn door