Klacht: Ipad 2

op 09 juli 2012 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds 16 mei 2012 een ipad besteld , kreeg een email dat binnen 4 weken zou ik mijn ipad ontvangen maar tot op het heden heb ik niet! ik had zo vaak een email en contact maken maar kreeg altijd hetzelfde antwoord en mijn ipad nog steeds niet komen. ik vind het zo irritant geworden! ik moet zo lang wachten tot mijn bestelling ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn ipad zo snel mogelijk ontvangen of anders mijn geld snel terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupon

Heeft op 28 november 2012 om 12:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Octa,

Volgens onze gegevens is uw klacht behandeld en opgelost. Indien dit niet zo is, laat het ons dan alstublieft weten. Dat kan door te reageren op dit bericht of stuur een e-mail naar support@groupon.nl.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Groupon Customer Support

Alle klachten die gemeld zijn door via Mijn facebook