Klacht: Ios 10

op 14 september 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Vanochtend is mijn 5s geüpdated naar de ios 10 versie. Ik vond het een mooie update tot ik erachter kwam hoe kort mijn batterij meegaat. De batterij was in 4 uur tijd helemaal leeg en ik heb m alleen in mijn tas gehad. Ikvind dit echt waardeloos want ik moet hem nu als ik hem gebruik na 3 uren alweer opladen. Wat moet ik hiermee ?

Gewenste Oplossing:

Er moet een nieuwe update komen die ervoor zorgt dat de batterij weer langer mee kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.arleenn