Klacht: Invisible Shorts maat XL allesbehalve invisible

op 25 september 2017 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat ik zeer tevreden was over de kanten shorts maat XL (ik heb confectiemaat 40/42) kocht ik dit weekend 2 “Invisible” shorts in dezelfde maat. Wat een joekels. Maar invisible zijn ze niet….ze zitten zo strak om mijn benen dat ik ze echt niet onder een lange broek kan dragen. Dan is 8 euro per stuk toch wel erg duur.

Gewenste Oplossing:

Als ik 2 stuks kanten shorts (die wel "invisible" zijn zonder dat het in de naam staat) ervoor in de plaats krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mipper