Klacht: Incasso (van wege PWN)

dirk1955 op 20 januari 2012 over Intrum in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nachtdienst gehad en ben gebeld door intrum Justitia om een openstaande nota van PWN.Ik heb uitgelegt dat we hooge schulden hebben,maar ik kwam er haast niet tussen Mvr.? eiste dat ik het nu op 20-01-2012 moet betalen,heb uitgelegt dat ik met schuldsanering bezig ben. Ik vroeg wat haar naam was en ze bleef maar door vragen waneer ik het dan kan betalen,uiteiderlijk gaf ze haar naam Mvr, Badri op een manier van nu of afgesloten worden.Ik vroeg of het in termijnen kan,uiteiderlijk gaf ze antwoord JA. En Mvr.? bleef maar door dramen waneer ik ging betalen.De afspraak is gemaakt over de betalings regeling en ik vroeg of ik haar (Baas) kon spreken. Nee zij ze die krijg je niet te spreken.Dan neem ik nu contact met mijn Advocaat op zij ik. U doet maar! Is dit de werkwijze van Intrum Justitia?
Bij deze hoop ik dat Jullie Intrum Justitia met deze klacht er aangaan werken, deze klacht stuur ik ook naar, KASSA en VARA’s Ombudsman.
Mvr, D.Hoogeveen

Gewenste Oplossing:

Dat er uiteindlijk wel een betalings regeling getroffen kan worden. Mvr, Badri, vindt ik onbeschoft over komen is dit de manier van mensen benaderen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

12 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

12 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Intrum

Heeft op 27 januari 2012 om 10:25 geantwoord

Geboden Oplossing:

Klacht is telefonisch afgehandeld, op 27 januari 2012 is de schriftelijke bevestiging verstuurd van de gemaakte afspraken.

Alle klachten die gemeld zijn door