Klacht: Internetbestelling gedaan en betaald niet geleverd

op 29 juni 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 22 juni een bestelling via internet geplaatst en betaald. Geen bevestiging ontvangen. Gebeld met klantenservice waar je er na 1.5 minuut uitgegooid wordt. Gebeld met Perry winkel in Rijswijk zij adviseerden een mail te sturen, die wordt binnen 24 uur beantwoord. Dus ook niet.

Gewenste Oplossing:

Het liefst ontvang ik de bestelde artikelen en anders wil ik mijn geld zsm terugontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daniela Blonk