Klacht: internet problemen

op 11 mei 2017 over Dekamarkt in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

van af Zondag j.l. geprobeerd boodschappen t bestellen online. ( doe dit al twee jaar!) Mijn internet doet het prima, maar jullie niet.Klantenservice 5 maal gebeld, kreeg onwetende en helaas soms ook zeer onbeleefde mensen aan de tel. die domme vragen stelde!
Ben ERG afhankelijk van thuis bezorgen! Helaas is het mij niet gelukt dit keer mijn boodschappen te laten bezorgen! P.S. zelfs mijn 2 katten zitten nu zonder eten!

Gewenste Oplossing:

duidelijke oplossing voor bestellen online!!!!!!!!!!!!!!!

Bericht van Dekamarkt

1 jaar geleden - Rechtstreeks gemaild naar Mw. Schilt. Klantenservice Deka SD M1705 4549

Alle klachten die gemeld zijn door Mvr Schilt