Klacht: INSECT in “in ijs water gewassen” spinazie

op 29 april 2016 over all seasons in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag wilde ik de spinazie wokken en trog tot mijn grote schrik een insect/mot in de “in ijswater gewassen” zak spinazie! Het beest was zeker 3 of 4cm groot. Te smerig voor woorden. Dit is al de 2e keer!! De zak spinazie is terug naar de winkel met beest. Heb foto’s gemaakt die kan ik helaas niet posten. Deze zogenaamde gewassen spinazie is zeker niet schoon!!

Gewenste Oplossing:

Al eet ik de spinazie nooit weer, betere controles en hygiene??

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over all seasons

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over all seasons nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariientje