Klacht: Insect in Griekse salade

op 24 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben lekker mijn Griekse salade aan het eten in de trein, halverwege het eten zie ik raar iets in mijn eten. Is het een oranje zwart bruin rupsje, gadverdamme. Mijn eetlust weg, salade weggegooid. Ik verwacht dat als iets in een verpakking afgesloten zit, dat er geen vieze insecten in zitten. Lekkere aanbieding.

Gewenste Oplossing:

Een tegoedbon van de jumbo, eerlijk gezegd wil ik geen salade meer, dan denk ik dat ik meer insecten vind .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eveliengerards