Klacht: Inlogcode spotify premium for family

Jannevroukamp op 27 december 2019 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen in de kpn shop in Harderwijk mijn abbonement van Spotify Premium om laten zetten naar Premium for Family. Rond 17.00 uur medewerker gesproken en aangegeven dat het niet werkt maar kwamen er al snel achter dat ik nog geen code heb ontvangen.
De medewerkster heeft de code nogmaals aangevraagd en deze zou binnen 2a3 uur in onze mail moeten verschijnen echter is het nu 23.00 uur en er is nog niets binnen. Het mail adres klopt want ik krijg wel een melding vanuit spotify dat er nieuwe muziek beschikbaar is. Graag hoor ik zsm wat hier aan te doen.

Gewenste Oplossing:

Als het werkt op een zo spoedig mogelijke manier.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jannevroukamp